Buna görə də axtardığım platforma minimal
Mən regional qəsəbədə yaşayıram və internet sürətim çox zəifdir (2G səviyyəsində). Buna görə də axtardığım platforma minimal trafik sərf etməlidir. Şəkillər yüngül formata sıxışdırılmalı, animasiyalar ixtiyari olaraq söndürülməlidir. Hansı saytlarda "yüngül versiya" rejimi var? Məsələn, şəkilləri tamamilə söndürmək mümkündürmü? Bu barədə məlumatı olanlar cavab yazsın.
3 Ansichten

Bu gün internet səfərim zamanı gözlənilməz bir sürprizlə qarşılaşdım. Adətən mən müəyyən saytlara baxıram, amma bu dəfə marşrutumu dəyişmək qərarına gəldim. Fikirləşdim ki, bəlkə yeni bir şey taparam. Və həqiqətən də, çox keçmədi ki, diqqətimi cəlbedici bir ünvan çəkdi
Bu səhifə mənə elə gəldi ki, sanki məni gözləyir. Dizaynı o qədər zövqlü idi ki, dərhal içəri daxil olub araşdırmağa başladım. Bölmələr çox məntiqli qurulmuşdu, hər biri digərinə hamar keçir, heç bir yerde qarışıqlıq yox idi. Mən qaydaları, şərtləri, istifadəçi təlimatlarını oxudum və gördüm ki, bu platforma həqiqətən insanlar üçün yaradılıb. Məlumatlar aydın, sadə və başa düşülən dildə təqdim olunur. Mən bir neçə saat orada vaxt keçirdim, yeni məqalələr oxudum, müxtəlif bölmələri araşdırdım və heç yorğunluq hiss etmədim. Bu cür peşəkar hazırlanmış səhifələr internet səfərlərini daha da maraqlı edir. İndi bu ünvan mənim üçün xoş sürpriz olaraq qalacaq. Mən hər kəsə bu səhifəni ziyarət etməyi məsləhət görürəm, çünki orada maraqlı məlumatlar və gözəl atmosfer gözləyir. Bu, həqiqətən də diqqətə layiqdir.